Back

The Neff Taste Kitchen

Neff are delighted to present to you “The Neff Taste Kitchen” – the only place you need to be during Taste of Dublin this summer where we will continue to inspire all cookaholics. 

Join us from Thursday to Sunday in the Kitchen where you will be wowed, entertained and inspired by the top culinary talent in Ireland – Rory O’Connell, Rachel Allen, Kevin Dundon, Edward Hayden, Andy McFadden, Adrian Martin, Aoife Noonan and many many more! Also joining us – Robin Gill, Candice Brown and Anna Haugh.  

 At Neff we believe that the kitchen is the heart of every home. A place to eat, meet and get creative with your cooking. With an extensive range of innovative appliances, we’re constantly working to meet the demands of every lifestyle.  

Over the four days learn from the best as you watch these culinary giants cook their favourite recipes and show you tips and tricks as to how you can recreate their beautiful dishes at home. 

From our unique Slide and Hide disappearing door to our revolutions in steam cooking, a Neff kitchen made with the discerning gourmet cook in mind. 


**Click HERE for the 2018 Chef’s Timetable (PDF)!  Note: All demos subject to change.

2018 Chef Timetable

14th June – Thursday

12.30 - 13.00 hrs

Adrian Martin

13.30 - 14.00 hrs

Kevin Dundon – Dunbrody House

14.30 - 15.00 hrs

Roz Purcell

15.30 - 16:00 hrs

Edward Hayden

17.45 - 18.15 hrs

Edward Hayden

18.30 - 19.00 hrs

Alvaro Fuentes – Meloxeira, Galicia

19.30 - 20.00 hrs

Karan Mittal – Ananda

20.30 - 21.00 hrs

Paul Kelly – The Merrion Hotel

21:15 - 21:45 hrs

Marcus O’Laoire

15th June – Friday

12.30 - 13.00 hrs

James Kavanagh & Will Murray – Curabinny

13.30 - 14.00 hrs

Rory O’Connell

14.30 - 15.00 hrs

Anna Haugh

15.30 - 16.00 hrs

Hugh Fearnley Whittingstall

18.30 - 19.00 hrs

Rory O’Connell – Ballymaloe

19.30 - 20.00 hrs

Brian McDermott

20.30 -21.00 hrs

Sunil Ghai – Pickle

21.15 - 21.45

Chef Tao – Saba

16th June – Saturday

12.30 - 13.00 hrs

Shane Smith

13.30 - 14.00 hrs

Sharon Hearne Smith

14.30 - 15.00 hrs

Candice Brown – Great British Bake Off Winner 2016

15.30-16.00 hrs

Rachel Allen – Ballymaloe

17.45 - 18.15 hrs

Rachel Allen – Ballymaloe

18.30 - 19.00 hrs

Ross Lewis & Darren Hogarty – Chapter One

19.30 - 20.00 hrs

Sharon Hearne Smith

20.30 - 21.00 hrs

Candice Brown – Great British Bake Off Winner 2016

21.15 - 21.45 hrs

Chef Adrian Martin

17th June – Sunday

12.30 - 13.00 hrs

Lizzy Lyons – Lizzy’s Little Kitchen

13.30 - 14.00 hrs

Robin Gill – The Diary, London

14.30 - 15.00 hrs

Aoife Noonan – Glover’s Alley

15.30 - 16.00 hrs

Gavin McDonagh

17.45 - 18.15 hrs

Kwanghi Chan

18.30 - 19.00 hrs

Andy McFadden & Phil Roe – Glover’s Alley

19.30 - 20.00 hrs

Ed Cooney – The Merrion Hotel

Show Partners